Новия проектокабинет и политическата обстановка в страната коментираха социалният антрополог Харалан Александров

...
Новия проектокабинет и политическата обстановка в страната коментираха социалният антрополог Харалан Александров
Коментари Харесай

Харалан Александров: Ситуацията е Игра на тронове, Борисов дължеше на ГЕРБ такъв кабинет

Новия проектокабинет и политическата конюнктура в страната коментираха общественият антрополог Харалан Александров и журналистът Бойко Станкушев в „ Твоят ден “ по NOVA NEWS.

" Половината от членовете на оферти кабинет към този момент са били министри, също така са депутати с огромен опит и се показаха добре на изборите. Това е обръщение към другите участници в политическата борба, само че и мощно такова към партията, която мина през тежки времена, само че още веднъж е първата политическа мощ ", сподели Александров. " В този смисъл Борисов държи на своята партия тъкмо подобен кабинет “, добави той.

„ Ние не сме в условия на народна власт, а на непрекъснат спор, в обстановка на „ Игра на тронове “, в която всеки е против всеки “, сподели специалистът. Той уточни, че при новите политически планове се вижда, че стартират да се разпадат прекомерно бързо.

Александров сподели, че евентуално другите партии няма да поддържат оферти кабинет.

Станкушев съобщи, че Борисов е показал доста известни и разпознаваеми лица. Това е верен ход, добави журналистът. По негови думи водачът на ГЕРБ си обезпечава и вътрешна сигурност с съответните персони, препоръчани за министри.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР